Tgrt Haber

İstanbul, Pendik'te banka soygunu

08 Ağustos 2014 18:58
İstanbul, Pendik'te banka soygunu

İstanbul Pendik'te bir banka şubesine gelen silahlı 2 kişi, görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 100 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Güzelyalı İnönü Caddesi'nde bulunan bir banka şubesine saat 16.00'da gelen şapkalı ve güneş gözlüklü iki kişi silahla çalışanları etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin de silahını alan saldırganlar vezneye yöneldi. Veznede bulunan 100 bin TL'yi alan iki soyguncu hızla banka şubesinden çıkarak yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, banka şubesinde parmak izi çalışması yaptı. Polis şapka ve güneş gözlüğü takan iki soyguncunun kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Soygun srasında bankada bulunan müşteriler polisin incelemesinin ardından bankadan ayrıldı. İçeride olan bir kadın müşteri eşinin dışarıda bekelediğini belirterek "Sessizce içeri girdiler. Kalabalık yoktu, çok kolaylıkla paraları aldı. Ben bağırdım ne oluyor diye bağırınca teyze yerinde otur, sessiz ol dediler" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat Boylu 19 Mayıs 2023 13:50

Düşüş varmı

Sonraki Haber Yükleniyor...