Tgrt Haber

İstanbul polisinden dron destekli denetim

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ocak 2024 21:06 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 21:26
İstanbul polisinden dron destekli denetim

İstanbul'da polis ekipleri, usulsüz çakar-siren tertibatı kullanımı ve emniyet şeridi ihlaline yönelik dron destekli denetim gerçekleştirdi. Denetimde bir sürücüye toplam 19 bin 317 TL ceza kesildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü​ ekipleri, sivil trafik polislerinin de katılımıyla D-100​ karayolu Merter​, Zincirlikuyu​ ve Ünalan mevkileri başta olmak üzere kent genelinde usulsüz çakar-siren tertibatı kullanan ve emniyet şeridi ihlali yapan araçlara yönelik denetimde bulundu.

DRON DESTEKLİ UYGULAMA

Dron destekli uygulamada, kontrol noktalarında durdurulan araçların sürücülerinin belgeleri incelendi. D-100 kara yolu Merter'deki uygulama noktasında, emniyet şeridi ihlali yapan bir otomobil polis ekiplerince çevrildi.

İstanbul polisinden dron destekli denetim

Aracın sürücüsüne emniyet şeridi ihlali , araç sürücüsüne ve sahibine usulsüz çakar kullanımdan toplam 19 bin 317 TL ceza kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...