Tgrt Haber

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan yeni yıl mesajı: Güvenlik tedbirleri en üst seviyede

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2022 20:12 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 20:48
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan yeni yıl mesajı: Güvenlik tedbirleri en üst seviyede

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da yılbaşı tedbirleri kapsamında yaklaşık 50 bin güvenlik personelinin görev yaptığını belirterek alınan önlemlerin en üst seviyede olduğunu söyledi.

İstanbul​ Valisi​ Ali Yerlikaya​, kentte yılbaşı​ için alınan güvenlik​ tedbirlerine ilişkin açıklamada bulundu. Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede olduğunu söyleyen Yerlikaya, 49 bin 33 güvenlik personelinin sabah saat 08.00'e görev yapacağını açıkladı.

49 BİN PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Vali Yerlikaya, "Emniyetimiz 46 bin 509 personeli ile jandarmamız 2 bin 314 personeli ile mavi vatanda güvenlik ve asayişi yürüten sahil güvenlik güçlerimiz 210 personeli ile toplamda 49 bin 33 arkadaşımız bugün saat 08.00'den yarın saat 08.00'e kadar hepsi dört gözle şehrimizin güvenliği için çalışıyor." dedi.

VALİ YERLİKAYA'DAN YENİ YIL TEBRİĞİ

Görevi başında olan personellerin yeni yıllarını tebik eden Yerlikaya, "Öncelikle şehrimizin güvenliği için görevi başında olan bu kardeşlerimizin yeni yıllarını tebrik ediyorum. 2023 yılı Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının olduğu bir yıl." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...