Tgrt Haber

İstanbul’da korkunç olay! 14 yaşındaki çocuk boş arazide ölü bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Nisan 2023 14:15 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 14:19

İstanbul’da 14 yaşındaki çocuk boş arazide ölü olarak bulundu. Sırtında mermi izleri olduğu tespit edilen çocuğun cansız bedeni morga kaldırılırken polis ekipleri ‘cinayet’ üzerinde duruyor.

İstanbul​ Gaziosmanpaşa’da boş bir arazide hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede cansız bedenin 14 yaşındakiFatih​ isimli çocuğa ait olduğu tespit edildi.

SIRTINDA KURŞUN İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Talihsiz çocuğun sırtında kurşun izlerinin bulunduğu anlaşıldı. Arazi ve çevresinde yapılan incelemenin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Boş arazideki cesedi gören Taner Akçay, “Arkadaşlar, abi arka taraftan seslerin geldiğini söylediler. Ölen kişinin yanında 3 kişi vardı. Yerde sırt üstü yatıyordu. Daha sonra polis ve sağlık ekipleri geldi. Sonra cesedi alıp götürdüler. Olay hakkında bizimde yeterli bilgimiz yok. Biz, sesi duyduk. Çocuğun cesedi şişmiş vaziyetteydi. Daha önceden öldüğü belliydi” dedi.

POLİS ‘CİNAYET’ ÜZERİNDE DURUYOR

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada cinayetin önceki gece yaşandığını değerlendirirken olayı gerçekleştiren şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...