Tgrt Haber

Vapur seferleri iptal! İstanbul'da hava muhalefeti deniz ulaşımını etkiledi

12 Nisan 2023 09:44 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 09:48
Vapur seferleri iptal! İstanbul'da hava muhalefeti deniz ulaşımını etkiledi

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Öte yandan Bursa-İstanbul deniz otobüsü hattında da 4 sefer yapılamıyor.

Soğuk hava dalgası​ yurdu etkisi altına aldı. Günlerdir aralıklarla süren yağışlar şiddetini artırırken Meteoroloji'den bazı bölgeler için kar​ ve fırtına​ uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşulları​ ulaşımı da etkiledi. İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor.

Şehir Hatları A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, Maltepe-Adalar, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş ve Bostancı-Karaköy-Kabataş seferlerinin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği, bazı seferlerde de gecikmeler yaşanabileceği kaydedildi.

BURSA-İSTANBUL DENİZ OTOBÜSÜ HATTINDA 4 SEFER İPTALİ

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesince, Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferlerinden 4'ü bölgede etkili olan fırtına nedeniyle iptal edildi.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sayfasından yapılan duyuruya göre, saat 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...