Tgrt Haber

İstanbul'da bebekli ailelere müjde! Valilik 30 bin aileye dağıtıyor

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ocak 2024 17:33 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 17:33

İstanbul Valiliği'nden bebekli ailelere müjde geldi. 24 ayını doldurana kadar bebekli ailelerin bebek bezi masrafı yardımı yapılacak.

 İstanbul Valiliğince yürütülen "GözBEBEĞİMİZ İstanbul​" projesi kapsamında, 39 ilçede bebek bezi alımında kullanılacak alışveriş kartlarının dağıtımına başlandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Valiliği​ Aile Akademisi, "GözBEBEĞİMİZ İstanbul" projesiyle İstanbul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı olan ve kentte doğan 30 bin bebeğin bebek bezi ihtiyacını karşılıyor.

Bu kapsamda, 39 ilçede bebek bezi alımında kullanılacak alışveriş kartlarının dağıtımına başlandı. Valilik, 24 aylık oluncaya kadar bebeklerin bez ihtiyaçlarını karşılayacak.

İstanbul'da bebekli ailelere müjde! Valilik 30 bin aileye dağıtıyor

Maddi durumu yetersiz olan ailelerin bütçesine katkı sunmak amacıyla başlatılan projenin, orta ve uzun vadede genişletilmesi hedefleniyor.

İstanbul'da bebekli ailelere müjde! Valilik 30 bin aileye dağıtıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...