Tgrt Haber

İstanbul'da beklenen sağanak başladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
11 Mart 2023 14:03 - Güncelleme : 11 Mart 2023 14:26

İstanbul'da son günlerde etkili olan lodosun ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün yağış beklendiğini duyurmuştu. Kentte öğlen saatlerinden itibaren sağanak yağış başlarken hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için sığınacak yer aradı.

İstanbul​'da öğle saatlerinde başlayan yağmur​ ile kuvvetli rüzgar​ il genelinde etkili olmaya devam ediyor. Saatler ilerledikçe daha da şiddetlenen rüzgar ile yağış nedeniyle Taksim Meydanı​'nda yürüyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

ŞEMSİYELER KIRILDI

Vatandaşların yağmurdan korunmak için kullandığı şemsiyelerin şiddetli rüzgar yüzünden kırıldığı görüldü.

İstanbul'da beklenen sağanak başladı

Bazı vatandaşlar şiddetli rüzgarda yürümekte zorlanırken, rüzgar bazı vatandaşların şemsiyelerini ise kullanılmaz hale getirdi. Vatandaşlar fırtına ve yağıştan korunmak için dükkan önlerine sığındı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

İstanbul Anadolu Yakası'nda yağış etkisini göstermeye başladı. Yüksek kesimlerde başlayan yağış kısa sürede şehir merkezinde de etkili oldu. Yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı ile birlikte vatandaşlardan kimisinin önlem alarak şemsiye ile dışarıya çıktığı görülürken kimi vatandaşın ise hazırlıksız yakalandığı görüldü.

Şiddetli rüzgarın da etkisiyle ufak çaplı ağaç devrilmeleri meydana geldi. Yağış ile birlikte trafik yoğunluğu da artmaya başladı.

Öte yandan yağışın gün boyunca etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...