Tgrt Haber

İstanbul'da bu yollar kapalı: Pazar sabahı trafiğe çıkacaklar dikkat!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2024 07:44 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 09:18

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması provaları başladı. Bazı caddelerde ve bağlantı yollarında sabah saat 06.30'dan itibaren trafik kısıtlaması getirildi.

İstanbul​'da milli bayram hazırlıkları başladı. Vatan Caddesi​ ve bağlantı yolları 30 Ağustos Zafer Bayramı​ provaları için trafiğe kapandı. Pazar sabahı İstanbul​'da bu yollara erişim olmayacak.

İstanbul'da bu yollar kapalı: Pazar sabahı trafiğe çıkacaklar dikkat! - 1. Resim

KAPALI YOLLAR YERİNE KULLANILABİLECEK YOLLAR AÇIKLANDI

Kapanan yollar ve alternatif güzergahları ise şöyle;
Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Cd.) Gidiş ve Gelişler, D100 Kuzey ve Güney İstikametinden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, 10. Yıl Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Edirnekapı'dan Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Oğuzhan Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Sofular Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Halıcılar Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Akdeniz Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Akşemsettin Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Ordu Caddesi'nden ve Atatürk Bulvarı'ndan (Aksaray'dan Adnan Menderes Bulvarı​ (VatanCaddesi) Girişleri, Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı​ (Vatan Caddesi) Girişleri, Hal Yolu Güneyden Gelip, Vatan Caddesi​ Girişleri, Adnan Menderes Bulvarı​'na (Vatan Caddesi) çıkan tüm cadde ve sokaklar, Tatlıpınar Caddesi'nden Vatan Caddesi​'ne Katılım, Kaleboyu Caddesi'nden Vatan Caddesi​'ne Katılım, Sulukule Caddesi'nden (Kaleiçinden) Vatan Caddesi​'ne katılım trafiğe kapatılırken sürücüler için alternatif güzergah ise Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D 100 Karayolu, O-3 Hal Yolu olarak belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...