Tgrt Haber

İstanbul'da büyük operasyon! Değeri tam 54 milyon lira

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Eylül 2024 14:09 - Güncelleme : 06 Eylül 2024 14:32

İstanbul'da polis ekipleri tarafından sahtecilik operasyonu düzenlendi. Operasyonda piyasa değeri 54 milyon lira olan dünyaca ünlü markalara ait isim ve logoların bulunduğu sahte ürünler ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık​ Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'sahtecilik' suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Ekiplerce yürütülen çalışmalarda, sahte çanta​ ve ayakkabıların merdiven altı atölyelerde üretildiği ve üzerlerine ünlü markaların logolarının basıldığı belirlendi.

İstanbul'da büy6ük operasyon! Değeri tam 54 milyon lira - 1. Resim

Atölyelerin adresini tespit eden ekipler Fatih ve Güngören'de toplam 4 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

HEPSİ ÜNLÜ MARKALARA AİT

Adreslerde yapılan aramalarda ise piyasa değeri 54 milyon lira olduğu belirlenen 5 bin 437 adet dünyaca ünlü markalara ait isim ve logoların bulunduğu sahte ve kaçak çanta​, cüzdan, gözlük, kaban, yelek, takı, ayakkabı​ ele geçirildi.

İstanbul'da büy6ük operasyon! Değeri tam 54 milyon lira - 2. Resim

Yakalanan şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öte yandan, operasyonda ele geçirilen ürünler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...