Tgrt Haber

İstanbul‘da canlı bomba alarmı

05 Nisan 2014 10:14
İstanbul‘da canlı bomba alarmı

İstanbul'da bir kadın tutuklandı. Kadının çantasında gercekleşen aramada, el yapımı parça tesirli uzaktan kumandalı bomba yer aldığı öğrenildi.

İstanbul Kağıthane'de polis ekipleri taksiye binen bir kadını tutukladı. Çarşaflı olduğu belirtilen kadının çantasında gercekleşen aramada, el yapımı parça tesirli uzaktan kumandalı bomba yer aldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Sadabat Caddesi üzerinde mevcut bulunan 34 TJB 35 plakalı taksiye binen çarşaflı bir kadın, dün polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Kadının çantasında gercekleşen aramada el yapımı parça tesirli uzaktan kumandalı bomba yer aldığı öğrenildi. DHKP-C üyesi olduğu öne sürülen şüpheli kadının polisin takibinde olduğu ileri sürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri taksi ve çevresinde tetkik yaptı.
Olayı ifade eden görgü tanığı Sadabad Taksi Durağı'nda görevli Tamer İnce, "Arabaya binmeye kalktı. Tam o sırada kadını polis ekipleri tutukladı. Sanırım bomba ihbarı var. Araçta da çanta bulundu. Çantada da bomba olduğu zannedilerek ekipler geldi. Kadın genç ve çarşaflıydı" diye açıkladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...