Tgrt Haber

İstanbul'da cephanelik baskını! Lav silahı, kalaşnikof ve bombalarla yakalandılar

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Kasım 2022 10:37 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 11:08
İstanbul'da cephanelik baskını! Lav silahı, kalaşnikof ve bombalarla yakalandılar

İstanbul'da gelen ihbar üzerine Gaziosmanpaşa'daki bir adrese operasyon ekipleri, evde yapılan aramalarda lav silahı, bomba, tüfek, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin suç dosyası kabarık çıktı.

İstanbul​ Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziosmanpaşa​'daki bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah​, bomba​ ve merminin yanı sra bir miktar da uyuşturucu ele geçirildi.

Polis ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde 27 Ekim tarihinde Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi'ndeki bir adrese operasyon​ düzenledi.

7 ŞÜPHELİNİN SUÇ DOSYASI KABARIK

Operasyon çerçevesinde M.A.B, Y.E.O, Ş.B, D.A, B.K, M.A ve N.U isimli toplam 7 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların “Kasten Yaralama, 6136 SKM, Uyuşturucu Ticareti, Tehdit, Yağma, Motosiklet Hırsızlığı" suçlarından çok sayıda suç kaydının olduğu belirlendi.

Adreste yapılan aramalarda; 1 adet askeri lav silahı, 2 adet uzi otomatik silah, 2 adet kalaşnikof tüfek, 3 adet savunma tipi atışa hazır vaziyette pimli el bombası, 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 5 adet şarjör, 440 adet fişek ve 47 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon anları ve yatağın üzerine serilmiş halde bulunan silahlar polis kameralarına yansıdı. Yakalanan suç unsurları İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi.

İstanbul'da cephanelik baskını! Lav silahı, kalaşnikof ve bombalarla yakalandılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...