Tgrt Haber

İstanbul'da cinneti kamerada! Pompalı tüfekle kurşun yağdırdı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2023 07:59 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 08:00

Esenyurt'ta bir adam, evini dikizlediğini iddia ettiği  komşusunun evine pompalı tüfekle mermi yağdırdı... Korku dolu anlar kameraya yansırken, olayda 1 kişi yaralandı.

İstanbul​'da komşusunun evini dikizlediğini iddia eden adam dehşet saçtı. Özel harekat polislerinin müdahale ettiği olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre saat 03.00 sıralarında Esenyurt​ ilçesi Ardıçlı Mahallesi 780 sokakta Samet isimli bir şahıs önceden de tartıştığı komşularının evini gözetlediği iddiası ile pompalı tüfekle komşusunun evine gitti. Dışarıdan eve ateş etmeye başlayan saldırgan bu esnada da "Ben size demedim mi ulan bu eve bakmayacaksınız diye. Sizi mermi manyağı yaparım" şeklinde tehditler savurdu.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Alkollü olduğu öğrenilen Samet isimli şahıs küfür ve hakaretler eşliğinde ateş etmeye devam ederken çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen  özel harekat polisleri geldi. Ekibin çalışması ile saldırgan kıskıvrak yakalandı. Şahsın küfürler ve tehditlerle ateş ettiği anlar ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Evinin dikizlediği iddiası ile komşusunun evine yağdırdığı mermilerden birinin saçması ise camdan sekerek komşusunu yaraladı. Yaralanan adamın hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi.

TEHDİDİNİ SÜRDÜRDÜ

Öte yandan şahıs gözaltına almak için ekip aracına götürüldüğü esnada polislerin yanında gördüğü komşularına "Çıkayım sizinle görüşeceğim" diyerek tekrar tehditler savurmaya başladı. 
Durumu öğrenmemek için gelen arkadaşlarına ise "Abi bunlar bir şey yaparsa hakkını verin ben çıkınca zaten görüşeceğim" dedi.

Arkadaşlarının ise "Bak devlet adamının elindesin yapma böyle" dediği duyuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...