Tgrt Haber

İstanbul'da doğal gaz borusu patladı: Mahallede panik hakim, binalar boşaltıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Eylül 2023 10:51 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 11:02

İstanbul Avcılar’da, otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı. Büyük bir yaşanan mahallede, vatandaşlar yaşadıkları binaları boşalttı.

İstanbulAvcılar​'da sabahın erken saatlerinde İBB’nin otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında meydana gelen olayda,doğal gaz​ borusunu patlattı. Patlamayla birlikte mahallede büyük bir gürültü duyuldu.

BÖLGEYE EKİPLER SEVKE DİLDİ

Gaz kokusunun yayılmasıyla birlikte vatandaşlar büyük panik yaşadı. Çoğu vatandaş kendi imkanlarıyla yaşadıkları binaları boşalttı. İhbar üzerine polis, itfaiye ve doğalgaz ekipleri mahalleye sevk edildi.

CADDE YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Olay yerine gelen polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Doğal gaz ekipleri ise yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından doğal gazı kesti. Doğal gazın kesilmesiyle polisler yolu trafiğe açarken, ekipler inceleme yaptı.

"KOKUYA UYANDIK"

Kokuya uyandıklarını belirten Müfit Kotan isimli vatandaş, “Burada yarım saattir doğalgaz patlağı var. Aradık ekipleri, geldiler müdahale ettiler ama herhalde büyük bir patlak. Şantiyenin kazısı sırasında biz kokuya uyandık. Kendimiz evden çıktık, 3-4 tane bina yan yanayız, boşalttık” dedi.

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...