Tgrt Haber

İstanbul'da esrarengiz olay! Karganın bıraktığı kesik parmakların sırrı araştırılıyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Show TV
22 Haziran 2023 09:15 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 09:48
İstanbul'da esrarengiz olay! Karganın bıraktığı kesik parmakların sırrı araştırılıyor

Eyüpsultan'da bir karga benzin istasyonunda görevli güvenlik elemanınıın önüne kesik insan parmakları bıraktı. Polis yaşanan gelişme sonrası cinayet soruşturması başlattı.

İstanbul​'un Eyüpsultan​ semtin esrarengiz bir olaya sahne oldu. Bir karga, Büyükşehir Belediyesi’ne ait akaryakıt istasyonunda çalışan özel güvenlik elamanı Hayrettin Doğan'ın önüne konarak, yere, bir insana ait işaret ve baş parmağı bıraktı.

Show TV'de yer alan habere göre, Doğan, yaşadığı büyük şaşkınlığın ardından polisi arayarak durumu haber verdi. Parmakların bulunduğu alan güvenlik çemberine alınırken ekipler titiz bir inceleme başlattı. 

DNA ANALİZİ YAPILIYOR

Olayda cinayet şüphesi yoğunlaşırken polis ekipleri bölgedeki kamera görüntülerini topladı. Karganın istasyona geliş istikametini belirlemeye çalışan polisin ayrıca yakın zamanda kayıp bildiriminde bulunulan kişilerin parmaklarla bağlantısını araştırmaya başladı.

Diğer yandan yapılan incelemede baş parmağın bir ayağa, serçe parmağın ise bir ele ait olduğu belirlendi. Parmaklar daha sonra DNA analizi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Parmakların aynı insana mı yoksa farklı iki insana mı ait olduğu, DNA analizi sonrası belli olacak.

 

 

Kaynak: Show TV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...