Tgrt Haber

İstanbul’da ev sahibi terörü! 15 yıllık kiracısını zam tartışması sonrası çocuğunun gözü önünde öldürdü...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2023 06:40 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 06:41

İstanbul’da ev sahibi ile kiracı arasındaki zam anlaşmazlığında kan aktı. Çocuğunun gözü önünde ev sahibi tarafından kurşuna dizilen kiracı hayatını kaybetti.

Ev sahibi​ ile kiracılar arasındaki zam tartışmalarında bu sefer kan aktı. İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Gaziosmanpaşa’da ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö. 15 yıllık kiracısı olan Hüseyin Asar’ın kirasına zam yapmak istedi. KiracıHüseyin Asar ise yüksek bulduğu zam teklifini kabul etmedi. Daha sonra ikili arasında telefonda tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö., çocuklarını spor salonuna götürmek için evine gelen Hüseyin Asar'a kurşun yağdırdı.

ÇOCUKLARI HEM YETİM HEM ÖKSÜZ KALDI

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken Hüseyin Asar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan Hüseyin Asar’ın önceden eşinin vefat ettiği öğrenildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kiracı Hüseyin Asar’ın vurulduktan hemen sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı, çevredeki vatandaşlardan yardım istediği görülüyor. Saldırıyı düzenleyen Ertuğrul Deniz Ö. ise polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...