Tgrt Haber

İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Fahiş zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin gözü önünde bıçakladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 May 2023 09:58 - Güncelleme : 19 May 2023 10:05

İstanbul’da bir ev sahibi 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladı. Yoğun bakımda tedavisi süren kiracının hayati tehlikesi sürerken dehşet saçan ev sahibi de tutuklandı. Dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan ‘kira’ tartışmaları gün geçtikçe artıyor. Zaman zaman gündeme de oturan olaylar haber ajanslarına da düşerken Sarıyer’deki tartışmada kan aktı. İstanbul Sarıyer’de önceki gün meydana gelen olayda kirasına 10 bin lira zam​ yapıldığını öğrenen Serkan K. zammı kabul etmedi. Bu duruma öfkelenen ev sahibinin oğlu Kerem G. (40), evin kapısına gelip kiracısını “evden çıkacaksın” diyerek tehdit etti.

KİRACISINI SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI

Olayın ardından Kerem G. kiracısını cadde üstünde gördü. İkili arasında başlayan tartışma​ kavgaya dönüştü, bıçağını çıkartan Kerem G., Serkan K.'yı bacaklarından ve kasığından yaraladı. Çok kan kaybeden Serkan K. taksiyle hastaneye kaldırılırken saldırgan ise kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler bölgeyi güvenlik şeridi ile kapattı. Ağır yaralı olan talihsiz kiracının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı.

SALDIRGAN EV SAHİBİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Kerem G., Beşiktaş Ortaköy'de olayda kullandığı bıçakla birlikte kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Kerem G., ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıs, “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Fahiş zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin gözü önünde bıçakladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...