Tgrt Haber
 - Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
3 saat 12 dakika önce

Discord üzerinden çocuklara 'cinsel istismar' videosu infiale neden oldu! Bakan Yelikaya gerçeği açıkladı

Görüntülü ve yazılı mesajlaşma uygulaması Discord üzerinden kayda alınan 'cinsel istismar' videosu kurgu çıktı. Gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Bakan Yerlikaya, görüntüleri paylaşan 18 yaşındaki şahsın gözaltına alındığını açıkladı.
 - Görme engelli ikizlerin hayali gerçek oldu
3 saat 26 dakika önce

TEKNOFEST'te duygulandıran anlar! Görme engelli ikizlerin F-16 hayali gerçek oldu

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TENOFEST Adana) duygu dolu anlar yaşandı. Görme engelli ikiz kardeşlerin F16 hayali gerçek oldu.
 - Kadın nefreti aşılayıp katilleri önder ilan ediyorlar!
4 saat 5 dakika önce

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayetinin perde arkasındaki grup 'İncel'ler! Kadın nefreti aşılayıp katilleri önder ilan ediyorlar

Katil Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katletmesinin yankıları devam ederken sosyal medyada 'incel' kavramı konuşulmaya başlandı. Peki incel ne demek ve kime denir? İşte inceller ile ilgili tanımlamalar...
Gündem - Gündem
4 saat 30 dakika önce

Esenyurt sokaklarında çırılçıplak gezmişti! Gözaltına alınıp serbest bırakıldı

İstanbul Esenyurt'ta psikolojik sıkıntıları olduğu öne sürülen bir kişi, sokakta çırılçıplak gezdi. Tepkilere neden olan olay sonrası gözaltına altına alınan şahıs, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şahsın 2 ayrı suçtan 3 adet kaydı olduğu da öğrenildi.
 - DEAŞ'ın bombacısı yakalandı
4 saat 35 dakika önce

DEAŞ'ın bomba imalatçısı İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul polisi tarafından terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün bomba imalatçısı olduğu belirlenen R.H. isimli örgüt üyesi yakalandı. 34 yaşındaki şüpheli tutuklandı.
 - Telefonundaki bilgiler çok kritik!
4 saat 44 dakika önce

Rojin Kabaiş'ten 9 gündür haber yok! Telefonundaki bilgiler çok kritik

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ediyor. Genç kızın son görüldüğü Van Gölü ve çevresi termal kameralarla taranmaya başlandı. Olayın aydınlanmasında Rojin'in telefonundaki bilgilerin kritik rol oynayacağı düşünülüyor.
Gündem - Gündem
5 saat önce

Genç kızın 'tacize uğramama' taktiği sosyal medyada gündem oldu! Yanına yaklaşan adama bunları söyledi

Semih Çelik isimli katilin Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katletmesinin ardından sosyal medyada gençler taciz ve tehditten korunma yöntemlerini paylaşmaya başladı. Bir genç kızın 'tacize uğramama' yöntemi gündem oldu.
Gündem - Gündem
5 saat 5 dakika önce

Yardıma koştu, feci şekilde can verdi! Kan donduran anlar kamerada

Kocaeli'de 24 yaşındaki Görkem Öztürk, kazaya karışan sürücüye yardım etmek için olay yerine gitti. Tam o sırada Öztürk'e başka bir otomobil çarptı. 24 yaşındaki gencin feci şekilde can verdiği kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Aylar sonra barakada yakalandı
5 saat 21 dakika önce

Diyarbakır'da Hilal Kar'ı sokak ortasında katletmişti! Aylar sonra barakada yakalandı

Diyarbakır’da ekipler, dini nikahlı eşi Hilal Kar'ı katledip kayıplara karışan cinayet zanlısı M.D.'nin peşine düştü. Yürütülen çalışma sonucunda M.D. aylar sonra saklandığı barakada yakalandı.
Gündem - Gündem
7 saat 42 dakika önce

İsrail Gazze Şeridi'nde camiyi hedef aldı: En az 18 kişi hayatını kaybetti

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Deyr El Balah şehrinde bulunan bir camiye saldırı düzenle. Saldırıda en az 18 kişi hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
8 saat 41 dakika önce

Üsküdar'da istinat duvarı çöktü! Sokağa girişler kapatıldı

Üsküdar'da bir sokaktaki inşaatın istinat duvarı yol ile birlikte çöktü. Olayda yaralanan olmazken çöken yolun başındaki bina tedbir amaçlı boşaltıldı.
Gündem - Gündem
9 saat 16 dakika önce

Nişantaşı’nda restorana saldırı: 2 gün üst üste kurşun yağdırdılar

Şişli Nişantaşı’nda bir restorana kimliği belirsiz motosikletli iki kişi silahlı saldırı düzenledi. Aynı restorana dün gece saatlerinde de bir kurşun yağdırdıkları öğrenildi.
 - İstanbul dahil birçok ilde sağanak var
10 saat 12 dakika önce

Meteoroloji 6 Ekim 2024 hava durumu raporunu yayımladı: İstanbul dahil bazı illerde sağanak bekleniyor

Meteoroloji son hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının 1-3 derece azalacağı belirtilirken, kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji verilerine göre İstanbul dahil bazı illerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte 6 Ekim 2024 il il hava durumu... 
Gündem - Gündem
10 saat 56 dakika önce

Yurt genelindeki camilerde şehitler ve mazlumlar için dua edildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında yatsı namazı sonrası ülke genelindeki camilerde şehitler ve dünyadaki mazlumlar için dualar edildi.
Gündem - Gündem
11 saat 22 dakika önce

Motosikletli polis ekipleri ile ticari araç ile çarpıştı: 2 polis yaralandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletli polisler çarpıştı. Kaza sonucu 2 polis memuru yaralandı.
Gündem - Gündem
12 saat 46 dakika önce

İstanbul'da motosikletli dehşeti: Ters yönde yapılan yarış ölümle son buldu

Sultangazi Cebeci Tüneli’nde ters yönden girip, son sürat yarış yapan iki motosiklet şehirler arası yolculuk yapan otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpanın etkisiyle bir motosiklet, otobüsün önünde metrelerce sürüklendi. Feci kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
 - Çok sayıda ekip sevk edildi
13 saat 2 dakika önce

Bursa'da palet fabrikasında yangın! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberine göre, Bursa'nın Karacabey ilçesinde palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.
Gündem - Gündem
13 saat 47 dakika önce

Son dakika | Adana'da deprem oldu, AFAD ilk verileri açıkladı

Son dakika haberine göre, Adana'da gece saatlerinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin ilk verileri açıkladı.
Gündem - Gündem
15 saat 32 dakika önce

Kırıkkale’de toplu balık ölümleri tedirgin etti: İlk kez karşılaştık!

Kırıkkale’de Kızılırmak'ın beslediği barajda balık ölümleri meydana geldi. Köy muhtarı Fırat Erdem, "İlk defa böyle görüntüyle karşılaştık" dedi.
Gündem - Gündem
16 saat 11 dakika önce

Sakarya’da kimyasal koku paniği: Çok sayıda ekip sevk edildi!

Sakarya’da yoğun kimyasal koku ihbarı ekipleri harekete geçirdi. 6 uzman personel ve 2 araçtan oluşan AFAD KBRN ve jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı.
Sona Git