Tgrt Haber

İstanbul'da feci kaza! Yokuşta kayan İETT otobüsü devrildi: Yaralılar var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2023 15:53 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 17:15

Son dakika haberi... İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde yokuşta kayan İETT otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

İstanbul​'da içi yolcu dolu bir İETT otobüsünde facia meydana geldi. Başakşehir​'de rampadan çıkamayan İETT otobüsü devrildi. Feci kazada yaralıların olduğu öğrenildi.

RAMPADAN ÇIKAMADI, KAYDI

Olay Başakşehir Güvercintepe'de meydana geldi. Otobüs şoförünün hakimiyetini kaybetmesiyle otobüs rampadan çıkamayarak geri kaydı. Ardından önce yol kenarındaki korkuluklara sonra elektrik direğine çarptı. Yaklaşık 50 metre sonra İETT otobüsü devrildi.

O anlar kameralara anbean yansırken otobüste tam bir can pazarı yaşandı. Otobüsteki yolcular kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken feci olayda 1 çocuk 5 kişi yaralandı.

İstanbul'da feci kaza! Yokuşta kayan İETT otobüsü devrildi: Yaralılar var

İstanbul'da feci kaza! Yokuşta kayan İETT otobüsü devrildi: Yaralılar var

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Yaralı yolcular sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Çevrede güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Otobüs şoförü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DAHA BÜYÜK FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Otobüsün kaza​ yaptığı bölge dron ile de görüntülendi. Kazanın meydana geldiği yerin hemen yanında Hikmet Uluğbay Ortaokulu'nun olduğu görüldü. Kazanın okul çıkış saatinden önce meydana gelmesi, yaşanabilecek bir faciayı önledi.

İstanbul'da feci kaza! Yokuşta kayan İETT otobüsü devrildi: Yaralılar var

KAZA ANI KAMERADA

Yaşanan feci kaza güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde rampadan kayan otobüs sitenin duvarına çarpıyor. Kaymaya devam eden otobüs metreler sonra devrilerek yan yatıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...