Tgrt Haber

İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 20 şüpheli gözaltında

22 Aralık 2022 10:04 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 10:32
İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 20 şüpheli gözaltında

İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 20 şüpheli gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) karşı operasyonlar aralıksız devam ediyor. Son olarak İstanbul​'da düzenlenen operasyonda FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı​ çıkarılan çok sayıda şüpheli​ yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün "gaybubet evleri" olarak bilinen hücre evlerine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında örgüt üyesi oldukları iddiasıyla soruşturma geçiren, yargılanan ve "örgüt üyesi olmak" suçundan hükümlü 21 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkardı.

Kentteki adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde bulunamayan 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...