Tgrt Haber

İstanbul'da film gibi olay! Bina alevlere teslim oldu, mahalleli tekme tokat birbirine girdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Haziran 2024 10:19 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 10:30
İstanbul'da film gibi olay! Bina alevlere teslim oldu, mahalleli tekme tokat birbirine girdi

İstanbul Beşiktaş'ta metruk bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere teslim olan binayı söndürme çalışmaları sırasında mahalle sakinleri birbirine girdi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulBeşiktaş​'ta dün akşam saatlerinde yaşanan olayda; metruk bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binayı sardı.

BÜYÜK PANİĞE NEDEN OLDU

Büyük paniğe neden olan yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Büyük bir korkuyla sokağa çıkan vatandaşlar ise çevre binalardaki vatandaşları uyararak evden çıkmalarını söyledi. 

İstanbul'da film gibi olay! Bina alevlere teslim oldu, mahalleli tekme tokat birbirine girdi - 1. Resim

MAHALLELİ BİRBİRİNE GİRDİ

Ekipler olay yerine ulaşmak için yola çıktığı esnada sokağa inen mahalleli bilinmeyen bir nedenle bir anda birbirine girdi.

Yangın devam ederken dakikalarca kavga​ eden tarafları, yine vatandaşlar ayırdı. Yangın ise itfaiye ekiplerine tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Vatandaşların korku yaşadığı o yangın ve kavga anları ise kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...