Tgrt Haber

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan görüntüler: Sokak ortasında güpegündüz adam kaçırdılar

01 Mart 2023 17:49 - Güncelleme : 01 Mart 2023 18:17

İstanbul Tuzla'da bir sitenin otoparkından çıkan bir otomobilin önünü servis minibüsüyle kesen biri silahlı üç kişi, otomobil sürücüsünü kaçırdı. Film sahnelerini aratmayan görüntüler sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Tuzla​ ilçesinde film sahnelerini aratmayan bir olay meydana geldi. İddiaya göre, Aydınlı Mahallesi'nde bulunan sitede oturan bir kişi, yanında bir kadınla beraber dışarı çıkmak için otomobiline bindi. Araç kapıdan çıkmak üzereyken bir servis minibüsü​ aniden kapıya yanaşarak otomobilin önünü kesti

ARACIYLA KAÇAMADI

Minibüsten inen ve birisi silahlı olan 3 kişi, önce otomobilin kapılarını açmaya çalıştı ardından otomobilin camlarına vurdu. Otomobil​ sürücüsü aracıyla kaçmak istese de başarılı olamadı. Daha sonra otomobil sürücüsü ve yolcu koltuğunda oturan kadın araçtan indi.

KADIN OTOMOBİLLE ARACI TAKİP ETTİ

Şüpheliler, sokakta darbettikleri sürücüyü zorla minibüse bindirdi. Minibüse binen şüpheliler, olay yerinden ayrılırken kadın ise otomobile binerek, minibüsün peşinden gitti.

Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kadın şahıs gözaltına alınırken 3 kişiyi arama çalışmaları sürerken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...