Tgrt Haber

İstanbul'da fırtına çatı uçurdu: Otomobillerin üzerine düştü!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2023 06:33 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 06:41

İstanbul'da gece başlayan fırtına ve sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Fırtına Kağıthane'de bir binanın çatısı uçurdu. Savrularak sokağa uçan çatı üzerine düştüğü otomobillere zarar verdi

Meteoroloji​ Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından İstanbul​'da fırtına​ ve sağanak etkisini gösterdi. Megakent'te gece saatelerinde başlayan sağanak yağış​ ve ona eşlik eden fırtına çeşitli olumsuzlukları da beraberinde getirdi. 

YAĞIŞ SÜRÜYOR

Meteoroloji'nin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da şiddetini artıran fırtına nedeniyle Kağıthane​'de bir binanın çatısı uçtu. Sabahın erken saatlerinde sağanak yağış, kentin batısından başlayarak etkili olmaya başladı. Şiddetini artıran fırtına nedeniyle de Kağıthane'de bir binanın çatısı uçtu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, sokaktaki bazı araçlarda hasar oluştu.

EKİPLER HAZIR KITA

İstanbul'da fırtına ve yağış etkisini sürdürüyor. Yağışın gün içinde havanın soğumasıyla birlikte yer yer kar şeklinde de görülebileceği belirtilirken, kent genelinde ekipler hazır bekletiliyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...