Tgrt Haber

İstanbul'da hastane çalışanına silahlı ve bıçaklı saldırı

09 Ekim 2017 14:39
İstanbul'da hastane çalışanına silahlı ve bıçaklı saldırı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde fenalaşan bir kişinin yakınları hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit'i önce bıçakladı ardından silahla vurdu. Olaydan sonra kaçan 4 kişi gözaltına alındı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul'da arkadaşları ile halı sahada maç yapan bir çocuk fenalaşınca yakınları ve arkadaşları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Hastanenin hasta ile ilgilenmediğini iddia eden hasta yakınları, "Eğer bu çocuğa bir şey olursa sizi vururuz" diyerek tehdit etmeye başladı. Bu sırada, hasta karşılama ve yönlendirme personeli 2 çocuk babası Erdi Yiğit'le hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Hasta yakınlarından biri cebinden çıkardığı bıçakla Yiğit'i bıçakladı. Daha sonra da silahla ateş eden saldırganlar olay yerinden kaçtı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...