Tgrt Haber

İstanbul’da kaçak göçmen denetimi! 353 kişi yakalandı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Temmuz 2023 05:50 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 05:50

Son dakika haberi: İstanbul’da kaçak göçmenlere yönelik gerçekleştirilen denetim kapsamında 1433 yabancı uyruklu şahsın kontrolleri yapılırken 353 kaçak göçmen de yakalandı.

Türkiye’nin kaçak göçmenle mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda İstanbul​ Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut kapıları Şube Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerince İstanbul’da denetim gerçekleştirildi. İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre İstanbul’un Üsküdar, Küçükçekmece, Beykoz, Sarıyer, Bakırköy Esenler, Kâğıthane, Bahçelievler, Ümraniye ve Güngören ilçelerinde polisler harekete geçti.

353 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Toplu taşıma araçları, şahsi araçlar ve kişiler durdurularak yapılan aramalarda 26 adet tur teknesi denetlenirken 1433 yabancı uyruklu şahsın kontrolleri yapıldı, ayrıca denetimler kapsamında 353 kaçak göçmen yakalanarak muhafaza altına alındı.

Esenler ve Kağıthane’de yapılan uygulamalarda kaçak veya eksik belgesi olan şahıslar, İstanbul Göçmen İdaresi Geri Gönderme Merkezlerine sevk edilmek üzere gözaltına alınarak emniyet merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...