Tgrt Haber

Dar sokağa girip, 10 araca çarptı: 1 milyon TL zarara neden oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 09:53 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 10:13
Dar sokağa girip, 10 araca çarptı: 1 milyon TL zarara neden oldu

İstanbul'da bir kamyon, dar sokaklara girip yaklaşık 10 araca çarpıp aydınlatma direğini devirdi. Yaşananlar o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulŞişli​'de geçen Cuma günü sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda; bir kamyon​, otomobillerin bile geçmekte zorlandığı dar sokaklarda dolaşmaya başladı.

Kamyon bir sokaktan yokuş aşağıya indiği esnada yaklaşık 10 araca çarparak hasar​ verirken, bir de yol kenarındaki aydınlatma direğini devrildi. Kamyon sürücüsü ardından hızla uzaklaştı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

1 MİLYON ZARARA NEDEN OLDU

Olayın ardından sabah işlerine gitmek için araçlarına yönelenler büyük bir şok yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler olayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

Dar sokağa girip, 10 araca çarptı: 1 milyon TL zarara neden oldu - 1. Resim

Toplam 10 araçta 1 milyon liraya yakın hasar olduğu anlaşıldı. Kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...