Tgrt Haber

İstanbul'da vahşet! Erva Raziye Asar cinayetinde kan donduran detay: Kendisini kadın olarak tanıtıp kandırmış

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Temmuz 2024 13:00 - Güncelleme : 12 Temmuz 2024 17:38

Beylikdüzü'nden dehşete düşüren bir cinayet haberi geldi. Kendisinden 20 gündür haber alınamayan 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ın korkunç bir şekilde öldürüldüğü belirlendi. Poşetle bir inşaata atılan genç kızın cesedinin 6 parçaya ayrıldığı ortaya çıktı. Katil zanlısı F.D sorgusunda korkunç cinayeti itiraf etti. İşte vahşetin yeni detayları...

Kan donduran cinayetİstanbulBeylikdüzü​'nde meydana geldi. 20 gündür kayıp olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ın ailesi polise ihbarda bulundu. Konuyla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, evlere temizliğe giden Erva Raziye Asar'ın en son internet uygulaması üzerinden çağrıldığı bir konuma gittiği belirledi.

İstanbul'da kan donduran cinayet! Genç kızı öldürüp cesedini 6 parçaya ayırdı - 1. Resim

Bölgede çalışmaları genişleten polis, şüpheli olarak gördüğü Fethi D. isimli bir kişiyi takibe aldı.

6 PARÇAYA AYIRARAK İNŞAATIN KUYUSUNA ATMIŞLAR

Bu sırada polise Beylikdüzü​'nde bir inşaatta kadın cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Adrese giden polis, inşaatın kuyusuna parçalara ayrılarak atılan kadın cesedi ile karşılaştı. 6 parçaya ayrılan ceset, incelemelerin ardından kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ekipler, Erva Raziye Asar'ın temizlik için evine gittiği Fethi D.'yi gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Kadının temizlik için gittiği evde şüpheli tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığı tespit edildi.

İstanbul'da vahşet! Erva Raziye Asar cinayetinde kan donduran detay: Kendisini kadın olarak tanıtıp kandırmış - 2. Resim

Zanlının ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Kasten adam öldürme suçundan denetimli serbestlikle cezaevinden bırakıldığı öğrenilen şüpheli Fethi D.'nin genç kızı boğarak öldürdüğü, baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaatta attığı belirlendi.

KAN DONDURAN DETAYLAR

Erva Raziye Asar'ın sosyal medyadan iş aradığı ortaya çıktı. Sosyal medya gruplarına "acil aylıkçı ya da günlükçü iş arıyorum" ilanları verdiği görüldü. Katil zanlısı Fethi D.'nin kendisini kadın olarak tanıtıp genç kız ile irtibata geçtiği, "Abimin evini temizler misin" diyerek kandırdığı öğrenildi.

İstanbul'da vahşet! Erva Raziye Asar cinayetinde kan donduran detay: Kendisini kadın olarak tanıtıp kandırmış - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...