Tgrt Haber

İstanbul'da bindiği araç kaza yapan küçük çocuğun öfkesini kimse dindiremedi: Plakanı aldım senin, 155’i ara anne!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Eylül 2022 10:53 - Güncelleme : 14 Eylül 2022 11:38

İstanbul’da maddi hasarlı kazada annesiyle çarpıştıkları aracın sürücüsüne sinirlenen çocuk ortalığı birbirine kattı. Kaza yaptıkları şoföre küfürler savuran “Plakanı aldım senin” diye bağıran çocuğu ne annesi ne de çevredeki vatandaşlar sakinleştiremedi. 

İstanbulBüyükçekmece’de meydana gelen kazada pikap ile otomobil yol üzerinde çarpıştı. Maddi hasarlı kazada pikap sürücüsü araçlarının durumuna bakarken annesinin içinde olduğu otomobilde inençocuk​ olayın şokuyla sinirlenerek şoföre küfürler etmeye başladı.

ÇOCUK, SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Annesi ve çevredeki vatandaşlar ağlamaya başlayan çocuğu su içerek sakinleştirmeye çalışırken çocuk bu sefer de kaza​ yaptıkları sürücünün yanına gitti.Plakanı aldım senin” diyerek bağırmaya başlayan çocuğa annesi “Tamam. O suçlu” diyerek susturmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kaza yapan pikap şoförü, çocuğa aldırış etmeden hasarı kontrol etmeye devam ederken yaşanan o ilginç anlar ise çevredeki bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...