Tgrt Haber

Maskeli saldırganlar kıraathane bastı, oyun oynayanlara kurşun yağdırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ocak 2023 10:43 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 10:58
Maskeli saldırganlar kıraathane bastı, oyun oynayanlara kurşun yağdırdı

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir kıraathaneye maskeli 4 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Oyun oynayanları kurşun yağmuruna tutan saldırgan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda, 3 kişi yaralandı.

İstanbul​ Kağıthane’de bulunan bir kıraathaneye geçtğimiz günlerde maskeli 4 kişi tarafından düzenlenen silahlı​ saldırıda, içeride oyun oynayan kişiler kurşun yağmuruna tutulmuş, saldırıda 1'i ağır 3 kişi yaralanmıştı. O sırada silah seslerini duyan kıraathanedeki vatandaşlar kendilerini yere atarak korunmaya çalışmıştı. Kurşunlardan biri ise karşı binadaki bir dairenin camın isabet etmişti.

SALDIRI​ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatırken, yaşanan o silahlı saldırı anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, maskeli 4 kişi ellerinde silahla kıraathaneye geliyor. Şahıslardan ikisi içeriye girerek sesleniyor, diğer 2’si dışarıda bekliyor.

SALDALYE FIRLATIP MASALARI DEVİRDİLER

Birkaç kez dışarıya çıkıp içeriye giren şahıslar daha sonra ellerindeki silahı ateşliyor. Saldırıda oyun oynayan vatandaşlar masayı devirerek arkasına sığınırken, saldırgan arka tarafa yöneliyor. Burada oturanlar saldırgana sandalye atarak karşılık verirken, ateş açması sonucu kurşun isabet eden 3 kişi yere yığılıyor. Saldırgan ardından kıraathaneden çıkarak diğerleriyle birlikte kaçıyor.

Maskeli saldırganlar kıraathane bastı, oyun oynayanlara kurşun yağdırdı

SALDIRGANLARIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan saldırıyla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan Kağıthane​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, günlerdir yürüttüğü titiz bir çalışma sonucu maskeli saldırganların kimliklerini tek tek belirledi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...