Tgrt Haber

İstanbul'da 'kız meselesi' kavgasında silahlar konuştu: Kanlar içinde yere yığıldılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2023 09:40 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 09:48

İstanbul'da toplanan bir grup genç, kız meselesi yüzünden birbirine girdi. Silahların konuştuğu kavgada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul​ Küçükçekmece’de pazar günü yaşanan olayda; meydanda toplanan 7 kişilik bir grup, kız meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Utku A., arkadaşı olan B.G.’ye tokat attı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Bunun üzerine B.G., yanındaki silahla Utku A. ve Ali N.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Kurşnuların isabet ettiği Ali N. ve Utku A., kanlar içinde yere yığıldı.

Salgırdan B.G., ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.

YARALILARDAN BİRİ YOĞUN BAKIMDA

Ali N.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, ağır yaralanan ve yoğun bakımda olan Utku A.’nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Şüpheli B.G.’nin elindeki silahla arkadaşlarını sokak ortasında kovaladığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...