Tgrt Haber

İstanbul'da kontak kapattıran dolu yağışı 

21 Nisan 2023 18:54 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 18:57

Meteoroloji'nin İstanbul için günler öncesinden uyardığı sağanak yağış bayramın birinci günü etkisini gösterdi. Arnavutköy ve Çatalca'da bazı yollarda küçük göller oluşurken Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise sürücüler dolu sürprizi ile karşılaştı. Bazı araçlar yağış nedeniyle sürücüler kontak kapatmak zorunda kaldı. 

Türkiye bayram sabahına sağanak yağışlarla uyandı. Yurdun birçok noktasında sağanak yağışlar etkili olurken kimi yerlerde ise sağanak yerini doluya bırkatı. Dolu yağışından nasibini alan İstanbul​'da sürücüler zor anlar yaşadı. 

SÜRÜCÜLER KONTAK KAPATTI!

Arnavutköy ve Çatalca’da etkili olan dolu ve sağanak yağış​ nedeniyle bazı cadde ve yollar su altında kalırken Kuzey Marmara Otoyolu’nda bazı araç sürücüleri araçlarını geçitlerin altında kontak kapatarak doludan korundu. 

İstanbul’un yüksek kesimlerinden olan Çatalca​ ve Arnavutköy’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış bazı otoyolları beyaza bürürken, bazı caddeler ise su altında kaldı. Su altında kalan caddelerden geçemeyen araçlar kaldırımdan geçmek zorunda kaldı.

İstanbul'da kontak kapattıran dolu yağışı 

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bazı araç sürücüleri araçlarını geçitlerin altında kontak kapatarak hareket etmedi. Yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...