Tgrt Haber
Gündem - Gündem
8 saat 18 dakika önce

Bakırköy'de facia: Elektrikli bisikletle beton mikserinin altında kaldı

İstanbul Bakırköy'de beton mikserinin altında kalan elektrikli bisiklet sürücüsü feci biçimde hayatını kaybetti. Kaza sonrası dehşet görüntü telefon kameralarıyla kaydedildi.
Gündem - Gündem
8 saat 43 dakika önce

Tartıştığı arkadaşını döverek öldürdü! “Alkollüydüm, bir anlık öfke…”

Adana’da tartıştığı arkadaşını öldüresiye dövüp bıçaklayarak öldüren şüpheli polisin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin “Alkollüydüm, kavga ettik. Bir anlık öfke…” şeklindeki savunması ise dikkat çekti.
Gündem - Gündem
9 saat 3 dakika önce

Elazığ’da evde yılan paniği!

Elazığ’da bir eve giren yılan itfaiye erleri tarafından çıkarıldı. Yılan, ev sakinlerini korkuturken, çıkartılan yılan doğaya salındı.
 - Baba suçlamaları duyunca bayıldı, gözaltına alındı
9 saat 11 dakika önce

Evden kaçan kız çocuğu bulundu, babası suçlamalarını duyunca fenalaştı!

Avcılar'da kayıp olan 13 yaşındaki kız çocuktan sevindiren haber gelse de iddiaları karşısında babası fenalaştı. Arkadaşı ile birlikte evden kaçan kız babasının kendisini dilendirmeye ve ağabeyi ile arkadaşını da evlendirmeye çalıştığını öne sürdü.
Gündem - Gündem
9 saat 42 dakika önce

Eski eşi, yeni eşini vurdu: "Kocamı vurdular" feryadı

Ankara'da bir adam eski eşinin evini bastı ve yeni evlendiği adama saldırdı. Evinin önüne gelerek pusu kuran eski koca, kadının yeni evlendiği kadını vurdu. Olay anını vurulan eşin annesi anlattı. Kadının "Kocamı vurdular" feryadı sonrası yardıma koştular.
 - Erdoğan'dan teğmenler ve Narin çıkışı
10 saat 40 dakika önce

Son dakika | Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin ve teğmenler değerlendirmeleri: Hesabını soracağız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası gündeme ilişkin konulara değindi. Her kabinenin ana gündeminin ekonomi olduğunu vurgulayan Erdoğan son günlerde konuşulan Narin Güran'ın öldürülmesi ve teğmenlerin kılıçlı yeminine de değindi. Teğmenlerin yemininde siyasi hesap olduğuna dikkat çeken Erdoğan Atatürk istismarına dikkat çekti. Narin'i öldürenlerin bulunması için de konunun takipçisi olacağını vurguladı. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
11 saat 26 dakika önce

Narin Güran'ın adını yaşatmak için harekete geçtiler

Diyarbakır'da canice öldürülerek dere yatağında cesedi bulunan minik Narin'in adını yaşatmak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Narin'in adını kütüphane ya da kreşe vermek için teklif verildi.
 - "15 Temmuz'da en büyük hatam..".
11 saat 42 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan'dan 17/25 Aralık iddiası: "Benim en büyük hatam..."

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davada yargılanan Bora Kaplan, polislerin kendisine baskı altında ifade alarak 17/25 Aralık gibi bir süreç planladıklarını iddia etti. 15 Temmuz'a dair pişmanlık duyduğunu söyleyerek Süleyman Soylu ile ilgili planların olduğunu öne sürdü.
 - Saniye saniye kameralara yansıdı!
11 saat 48 dakika önce

Otel odasında yabancı uyruklu sevgilisini darbederek öldürdü: Kaçan şüpheli böyle yakalandı!

İstanbul Beyoğlu'nda otel odasında dehşet yaşandı. Sevgilisinin darbettiği kadın hastanede hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli ise otel çalışanı tarafından yakalandı. O anlar ise kameraya yansıdı…
Gündem - Gündem
12 saat 34 dakika önce

Dehşet anları kamerada! Anne ve küçük çocuğu tekneden denize düştü

İstanbul Fatih'te anne ve 2 buçuk yaşındaki çocuğu dehşeti yaşadı. Kıyıya yaklaşan tekneden düşen anne ve çocuğunun korku dolu anları güvenlik kamerasına yansıdı. İşte korku dolu anlar...
Gündem - Gündem
12 saat 49 dakika önce

Bu acıya yürek dayanmaz! Okula başladığı gün servisin altında kaldı

Bursa'da 10 yaşındaki Yusuf Çakır, kaykayı ile karşıdan karşıya geçerken servis aracının altında kaldı. İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Çakır, okula başlayacağı gün toprağa verilecek.
Gündem - Gündem
13 saat 4 dakika önce

Enkazdan 91 saat sonra kurtarılmıştı! Ayda ilkokula başladı

İzmir'de 4 yıl önce yaşanan deprem felaketinde enkaz altından 91 saat sonra çıkarılan Ayda ilkokula başladı. Ayda'nın psikolog desteği almaya devam ettiğini hatırlatan babanın sözleri herkesi duygulandırdı.
 - İfadeleri yürek acıttı
13 saat 40 dakika önce

Narin'in abisi Baran Güran mezar başında isyan etti! İfadeleri yürek acıttı

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınarak toprağa verildi. Şehir dışındaki abisi Baran Güran isyan etti. Baran'ın 8 yaşındaki Narin'in cenazesinde sözleri yürek acıttı.
Gündem - Gündem
14 saat 29 dakika önce

Ankara'da korkunç olay! Kahvaltıya çağıran kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Ankara'nın Etimesgut ilçesi yaşana olay kan dondurdu. Cemil Cesur, kahvaltıya davet ettiği damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın nedeni henüz bilinmezken, damat gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
15 saat 7 dakika önce

Son dakika | Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması: En ağır cezayı alacaklar

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç sorumluların en ağır cezayı alacağını vurguladı. Ayrıca Bakan Tunç, ifade işlemleri ve çapraz sorguların devam ettiğini belirtti.
 - Vatandaş uyarıldı, sayısı 3 bine yaklaştı
15 saat 14 dakika önce

Bir ili ayağa kaldıran görüntü: Obruk sayısı 3 bine yaklaştı, vatandaş uyarıldı

İklim değişikliği sebebiyle Türkiye'nin bazı bölgelerin tarım olumsuz etkilenirken toprakta da değişiklikler meydana geliyor. İç Anadolu havzasında kullanımı her geçen yıl daha da artan yer altı sularının çekilmesi ve toprağın yer altına çökmesi sonucu obruklar meydana geliyor. Konya'da obrukların sayısı arttı son gelen görüntüler tedirgin etti. Uzmanlar ise vatandaşları obruk konusunda uyardı.
Gündem - Gündem
15 saat 39 dakika önce

Çalıştığı iş yerinin mutfağında ölü bulundu! Arkadaşları gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da kumar batağına düşen 40 yaşındaki Ömer Y. aşçı olarak çalıştığı iş yerinde ölü bulundu. Mutfakta kanlar içinde bulunan Ömer Y.'nin cansız bedeni cenaze aracına konulurken arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
 - Şehidimiz akrabası çıktı
15 saat 39 dakika önce

Ekrem İmamoğlu’na acı haber: Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar akrabası çıktı

Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın acı haberi Trabzon'a ulaştı. Fatih Ayar'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da akrabası olduğu öğrenildi. İmamoğlu ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Gündem - Gündem
15 saat 52 dakika önce

Barışmak için toplandılar sonu ölümle bitti: Mehdiyim diye geziyormuş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kendisiyle barışmak için gelen kız kardeşinin erkek arkadaşını bıçakla öldüren sanığın yargılanması başladı. Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü yaşanan olaydan ifadeler ortaya çıktı. Sanığın kız kardeşi Neslihan Ç., "Dikiz aynasından abimin Ali'yi bıçakladığını gördüm,hemen durdum ve araçtan inerek bağırmaya başladım" dedi.
Gündem - Gündem
16 saat 2 dakika önce

Son dakika | Jetler PKK'lıları inlerinde vurdu: Irak'ta 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Kahraman Mehmetçik, eli kanlı terör örgütü PKK'ya darbe indirmeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda 5 PKK'lı terörist öldürüldü.
Sona Git