Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul'da lüks rezidansta büyük yangın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Haziran 2023 13:53 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 14:52

Son dakika haberi: İstanbul Kağıthane'de bulunan lüks bir rezidansta yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı.

İstanbul​ Kağıthane’de Cendere Caddesi üzerinde bulunan 15 katlı lüks bir rezidansın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı.

BİNADA CAN PAZARI 

Yangın sırasında İçeride mahsur kalan vatandaşlar, rahat nefes alabilmek için kendilerini balkonlara ve pencere kenarlarına attı. Bina içinde adeta can pazarı yaşanırken, durumu gören vatandaşlar itfaiyeyi arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine çevre ilçelerden de dahil olmak üzere çok sayıda itfaiye aracı ve sağlık ekibi sevk edildi.

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Kısa sürede yangının çıktığı yere gelen itfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı ancak rezidansın neredeyse tüm katlarını saran dumanlar, içeride yaşayanların dışarı çıkmasına engel oldu.

Bunun üzerine merdiven aracıyla insanların bulunduğu katlara yanaşılarak, içeride mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...