Tgrt Haber

Kadın müşterisinin saçından çekerek tekme tokat dövmüştü... İstanbul’daki maganda taksici yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Kasım 2022 11:56 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 12:02

İstanbul Esenyurt’ta müşterisinin saçını çekerek döven taksi şoförü yakalandı. Taksiciye çalışma izni ve ruhsat süresinin bittiği halde yolcu taşımaktan bin 823 TL idari para cezası kesilirken, ticari taksi de 15 gün süre ile trafikten men edildi.

İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen olay sosyal medyada gündem oldu. Ticari taksi sürücüsü tartıştığı kadın müşteri ile araç içindeki yaşadığı tartışma dışarı taştı. Bir süre sonra  taksiden inen sürücü, kadın müşteriyi saçını çekerek darp ederken çevredekilerin yardımı ile taksi şoförü sakinleştirildi. Polis​ ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda ticari taksi şoförünün kimliği tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda taksi şoförü A. A.'nın belediye tarafından ruhsat​ süresi bittiği halde yolcu taşımaya devam ettiği öğrenildi.

PARA CEZASI KESİLDİ

Çalışma izni ve ruhsat süresi bittiği halde yolcu taşımaktan bin 823 TL idari para cezası kesilirken, ticari taksi İBB TUDES yaptırımları çerçevesinde 15 gün süre ile men edildi. Ayrıca A.A. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemleri yapılması için Esenyurt​ Esenkent Gazi Turgut Arslan Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...