Tgrt Haber

İstanbul'da öğrenci yurdunda zehirlenme: 60 öğrenci hastanelik oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajjansı
31 Ekim 2023 06:48 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 10:08

Küçükçekmece Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda akşam yemeğinde tavuk yiyen 60'a yakın öğrenci kusma, baş dönmesi, boğazda yanma şikayetleriyle hastaneye sevk edildi.

İstanbul​'un Küçükçekmece​ ilçesinde hizmet veren Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda toplu zehirlenme​ vakası paniğe neden oldu.

KUSMA, BAŞ DÖNMESİ VE BOĞAZ YANMASI...

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre olay, 22.00 sıralarında Kartaltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde bulunan öğrenci yurdunda meydana geldi. Akşam yemeği sonrası bazı öğrencilerde kusma, baş dönmesi, boğazda yanma gibi şikayetler görülmeye başladı. Yurt görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

İddiaya göre akşam yemeğinde tavuk yediklerini belirten öğrencilerin bir kısmı ambulanslarda ve ayakta tedavi edilirken çok sayıda öğrenci de zehirlenme şüphesi ile hazır bekleyen ambulanslara hastanelere götürüldü. Ağır belirtiler göstermeyen bazı öğrenciler ise kendi imkânları ile hastaneye gitti.

YEMEKTEN NUMUNE ALINDI

Müşahede altına alınan yaklaşık 60 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Taburcu edilen öğrenciler polis araçlarının yardımı ve taksilerle tekrar yurda geri getirildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kalan yemeklerden incelenmek üzere numune alındı.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajjansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...