Tgrt Haber

İstanbul'da okul trafiği! Birçok yerde durma noktasına geldi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 10:09 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 10:19
İstanbul'da okul trafiği! Birçok yerde durma noktasına geldi

Okullarda uyum haftasının başlamasıyla İstanbul trafiğinde yoğunluk oluştu. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte yoğunluk, yüzde 49'u geçti.

Milli Eğitim​ Bakanlığı​ tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu​ ve ilkokul​ 1’inci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında bugün eğitime başladı.

Yapılan duyurunun ardından bir kısım öğrenci servislerle okullarına giderken, bir kısmı ise velilerin özel araçlarıyla birlikte okullara gitmeye başladı.

DURMA NOKTASINA GELDİ

Sabah saatlerinden itibaren yollara dökülen araçlar İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluşturdu. Haftanın da ilk iş günü olması nedeniyle trafik %49’u geçti.

İstanbul'da okul trafiği! Birçok yerde durma noktasına geldi

Topkapı Ankara istikametinde ise trafik durma noktasına geldi. Okulların açılmasıyla birlikte servisler de yollara çıktı. Çocuğunu uyum haftasında kendi aracıyla okula götürmek isteyen veliler de servislerle birlikte yoğun trafik oluşmasına neden oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...