Tgrt Haber

İstanbul’da ortaklar arasında çıkan kavga kanlı bitti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ocak 2023 06:45 - Güncelleme : 15 Ocak 2023 08:43

İstanbul’da bir kafede Yusuf L. Ve ortağı arasında çıkan kavga kanla sonuçlandı. Yusuf L.’yi kafasından silahla vurarak öldüren ortağı olay yerinden kaçarken polis ekipleri katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul​ Fatih’te gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre Yusuf K. ile ortağı arasında sebebi henüz bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve ortağı Yusuf L’yi silahla kafasından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Yusuf L., olay yerinde hayatını kaybederken ortağı ise olay yerinden kaçtı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Silah​ sesleri sonrasında vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrollerde Yusuf L.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yusuf L.’nin öldüğü haberini alan çocukları ve yakınları olay yerine geldi. Babalarının cansız bedenini gören çocukları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...