Tgrt Haber

İstanbul'da pitbull dehşeti: Yaşlı adamın ayağını parçaladı, sokak kan gölüne döndü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Haber7
25 Ağustos 2023 18:33 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 23:13
İstanbul'da pitbull dehşeti: Yaşlı adamın ayağını parçaladı, sokak kan gölüne döndü

İstanbul Bakırköy'de başıboş bırakılan bir pitbull, sokak ortasında dehşet saçtı. Pitbullun saldırdığı yaşlı adam feci şekilde yaralandı.

Türkiye'nin birçok şehrinde başıboş bırakılan köpekler, dehşet saçmaya devam ediyor... Haber7'nin aktardığı bilgilere göre; İstanbul​ Bakırköy'de yaşlı bir adam başıboş bırakılan pitbullun saldırısına uğradı.

YAŞLI ADAM​ HASTANEYE KALDIRILDI

Pitbull​, yaşlı adamı feci şekilde yaralarken sokak adeta kan gölüne döndü. Yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırılırken sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

KÖPEĞİN SAHİPLERİ GÖZALTINDA

İhbar sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, köpeğin sahibi oldukları belirtilen iki kişiyi Şenlikköy Polis Merkezi Amirliğine götürdü.

Kaynak: Haber7

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rahim ÇEREZ25 Ağustos 2023 20:18

Pitbul ve aynı cins köpeklerin üremesini bırakın şu an mevcut PİTBUL köpeklerinin bir şekilde imha edilmesi lazım sahibine ise en ağır CEZA verilmesi lazım bu kaçıncı vahşet illaki bir yetkiliye saldırmasını mı bekliyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...