Tgrt Haber

İstanbul'da PKK operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2024 10:07 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 10:29
İstanbul'da PKK operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

İstanbul'da bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, araç kundaklama faaliyetlerini organize eden şüpheliler yakalandı.

İstanbul​'da terör örgütü PKK/KCK​'nın şehir yapılanmasına yönelik soruşturma​ kapsamında, örgütle bağlantılı çok sayıda şüpheli​ yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde PKK/KCK terör örgütü gençlik yapılanması olan DGH içerisinde faaliyet yürüttükleri değerlendirilen 2 şüpheli tespit edildi.

ARAÇLARI KUNDAKLAMIŞLAR!

Ayrı bir soruşturma çerçevesinde örgüt içerisinde araç kundaklama faaliyetlerini organize ettikleri değerlendirilen 2'si il dışı adresli 5 şüpheli daha belirlendi.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Tespit edilen 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...