Tgrt Haber

İstanbul'da sağanak sonrası trafik çilesi: Yoğunluk yüzde 80'e dayandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2022 08:48 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 09:05
İstanbul'da sağanak sonrası trafik çilesi: Yoğunluk yüzde 80'e dayandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın ilk saatlerinde de etkisini gösterdi. İBB Trafik Yoğunluk Haritasına göre, megakentin birçok noktasında trafik yoğunluğu yüzde 80'e dayandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik neredeyse durma noktasına geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlerdir uyarılar bulunduğu sağanak yağış​ dün gece saatlerinde İstanbul​'u etkisi altına aldı. Sabah saatlerine kadar aralıklarlar etkili olan sağanak, İstanbul'da trafiği olumsuz etkiliyor.

KÖPRÜLER KİLİT

Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden trafik​ neredeyse durma noktasına geldi.

YOĞUNLUK YÜZDE 80'E DAYANDI

Toplu ulaşımda özellikte aktarma merkezlerinde yolcu yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Haritası verilerine göre saat 08.50 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 76'ya ulaştı.

İBB TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da sağanak sonrası trafik çilesi: Yoğunluk yüzde 80'e dayandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

VAPUR SEFELERİNE LODOS ENGELİ

Şiddetli lodos ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri de iptal edilirken bazı seferlerde ise aksaklıklar meydana geldi. Şehir Hatları A.Ş'nin sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan paylaşımda İstanbullulara bilgilendirmede bulunuldu.

İPTAL EDİLEN VAPUR SEFERLERİ İÇİN TIKLAYIN

https://twitter.com/sehir_hatlari/status/1602502869365973002

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...