Tgrt Haber

İstanbul'da sahte doktor vakası! Kaçak ameliyat yapınca yakayı ele verdi

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Eylül 2023 00:24 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 00:32

Sultangazi'de özel bir hastanede çalışan doktorun bilgilerini kullanarak mesai saatleri dışında kaçak ameliyatlar yapan 40 yaşındaki D.N. ve onunla birlikte ameliyatlara girdikleri belirlenen M.K. ve K.İ. gözaltına alındı. Ameliyat ettiği hastalar da sahte doktorlardan şikayetçi oldu.

İstanbul​'un Sultangazi​ ilçesindeki bir özel hastanede  sahte doktor skandalı ortaya çıktı. Akıllara durgunluk veren olayda başka bir doktorun bilgilerini kullanarak ameliyat​ yapan şahıs ve yardımcıları yakalandı.

Emniyet birimleri, hastane​ doktorlarından G.D.'nin (53) bilgileri kullanılarak mesai saatleri haricinde kaçak ameliyat yapılması olayına ilişkin çalışma başlattı. İnceleme neticesinde bahsi geçen ameliyatları D.N.(40) isimli şahsın gerçekleştirdiği, ayrıca ameliyat olan 2 şahsın da şikayetçi oldukları öğrenildi.

SAHTE DOKTORLARDAN 2'Sİ TUTUKLANDI

İhlas Haber Ajansı'nın katardığı bilgilere göre şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda D.N. ile ameliyatları birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilen M.K.(32) ve K.İ.(63) yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında özel belgede sahtecilik suçundan yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan K.İ. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken M.K. ve D.N. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...