Tgrt Haber

İstanbul'da sis etkisini yitirdi

14 Nisan 2014 12:24
İstanbul'da sis etkisini yitirdi

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatları'nın ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin yapılamayan seferleri normale döndü.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatları'nın ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) yapılamayan seferleri normale döndü. Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, iptal edilen tüm vapur seferleri sisin etkisini yitirmesinin ardından yeniden yapılmaya başlandı. İDO'nun iptal olan seferleri de gerçekleştirilebiliyor.  
Çanakkale Boğazı'ndaki sis etkisini yitirdi
Çanakkale Boğazında sisin etkisini kaybetmesiyle deniz ulaşımı normale döndü. Boğazın bazı bölgelerinde etkili olan yoğun sisin etkisini yitirmesinin ardından boğazda, her iki yönden transit gemi geçişleri yeniden başladı. Geçici olarak durdurulan Çanakkale-Eceabat ve Kilitbahir-Çanakkale arasındaki araba vapuru seferleri de normale döndü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...