Tgrt Haber

İstanbul’da sokak ortasında kadın cinayeti: Boşanma aşamasındaki eşini silahla vurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Ocak 2023 06:27 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 07:13
İstanbul’da sokak ortasında kadın cinayeti: Boşanma aşamasındaki eşini silahla vurdu

İstanbul’da boşanma aşamasında olduğu eşine konuşma bahanesiyle yaklaşan koca, barışma teklifini kabul etmeyen eşi C.S.’ye kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybederken katil koca ise polis ekiplerince aranıyor.

Kadın cinayetlerine bir yenisi maalesef İstanbul​'da eklendi. İstanbul Esenler’de gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşi C.S. ile sokakta tartışmaya başlayan şahıs, kavganın büyümesiyle yanında taşıdığı silahıyla eşine kurşun yağdırdı. Kurşun seslerini duyan çevredekiler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

TALİHSİZ KADIN KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu C.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın kurtarılamazken katil kocanın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...