Tgrt Haber

İstanbul’da şüpheli kargo gönderen 2 kişi tutuklandı

07 Nisan 2017 19:10
İstanbul’da şüpheli kargo gönderen 2 kişi tutuklandı

İstanbul Üniversitesi Rektörlük binası duvarına ’16 Mart Beyazıt katliamının hesabını soracağız’ yazılı pankartı asan ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’na şüpheli bir kargo gönderen 2 kişi tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Mart tarihinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Rektörlük binası duvarına ’16 Mart Beyazıt katliamının hesabını soracağız’ yazılı pankartı asılması ve 17 Mart’ta İstanbul Adli Tıp Kurumu’na şüpheli bir kargonun gönderilmesi olaylarıyla ilgili çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında pankartı asan ve şüpheli kargo gönderen şüpheliler tespit edilerek teknik ve fiziki takip başlatıldı. Yapılan takiplerin ardından operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında H.İ. ve V.D. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...