Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu olağanüstü toplantıya çağırdı! İstanbul'da suya zam yolda

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
09 Eylül 2022 16:55 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 17:09
Ekrem İmamoğlu olağanüstü toplantıya çağırdı! İstanbul'da suya zam yolda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisi İSKİ'nin 3 teklifini görüşmek üzere olağanüstü toplantıya çağırdı. İmamoğlu'nun çağrısına ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "CHP’li İBB Başkanı, İstanbul’da suya zam yapmak için yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırıyor. Nokta" dedi.

İstanbul’da 5 ay önce suya yapılan zammın ardından yeni bir zammın yapılması planlanıyor. Gelecek hafta suya zam​ talebi İSKİ​ Genel Kurulu’nda görüşülecek. Ancak zam oranı ise henüz belli değil. Suya en son yüzde 29 zam yapılmıştı. 

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İstanbul​ Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da suya zam yapmak için yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırdığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu olağanüstü toplantıya çağırdı! İstanbul'da suya zam yolda
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

“İSTANBUL’DA SUYA ZAM İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI"

Tevfik Göksu’nun "CHP’li İBB Başkanı, İstanbul’da suya zam yapmak için yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırıyor. Nokta" notuyla yaptığı paylaşımda yer alan evraka göre toplantı 13 Eylül Salı günü saat 14.00’te yapılacak.  

https://twitter.com/mt_goksu/status/1568204611894247426

Ekrem İmamoğlu olağanüstü toplantıya çağırdı! İstanbul'da suya zam yolda

İSKİ’DEN 3 TEKLİF

Üçüncü İSKİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda İSKİ Genel Müdürlüğü’nün “2022 yılı İSKİ ek ödeneği, 2022 yılı yatırım programı revizesi ile su​ ve atık su tarifeleri” olmak üzere 3 teklifi görüşülecek.

5 AY ÖNCE YÜZDE 29 ZAM YAPILMIŞTI

İstanbul’da suya en son geçen nisan ayında gerçekleşen 2. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı sonrasında zam yapılmıştı. Megakent’te 5 ay önce suya yüzde 29 oranında zam gelmişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...