Tgrt Haber

İstanbul'da taksi durağına saldırı! 'Taksi yok! denilince çılgına döndü, kurşun yağdırdı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2024 10:11 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 11:00
İstanbul'da taksi durağına saldırı! 'Taksi yok! denilince çılgına döndü, kurşun yağdırdı

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen akılalmaz olayda taksi sormaya giden kişi, kendisine "taksi yok" denilince çılgına döndü. Duraktan uzaklaşan kişi 1 saat sonra tekrar gelip taksi durağına kurşun yağdırdı. İşte olayın detayları...

İstanbul​ Küçükçekmece'de dün saat 16.00 sıralarında akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kişi durağa gelip taksi istedi. Taksi durağı​ çalışanları ise, taksinin olmadığını söylemesi üzerine şüpheli​ şahıs çılgına döndü.

KURŞUN YAĞDIRDI

Oradan uzaklaşan saldırgan​ bir saat sonra taksi durağını silahla bastı. Taksi durağına kurşun yağdıran kişiyi orada çalışanlardan biri üzerine atlayarak son anda etkisiz hale getirdi. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken saldırgan​ durak çalışanları tarafından yakalandı.

İhbar üzerine olay yerne polis ekipleri gelerek şüpheliyi gözaltına aldı. 

İstanbul'da taksi durağına saldırı! 'Taksi yok! denilince çılgına döndü, kurşun yağdırdı - 1. Resim

DURAK ÇALIŞANLARI YAŞADIKLARI DEHŞETİ ANLATTI

Saldırıyı bir taksi durağı​ çalışanın engellediğini söyleyen durak başkanı Aydın Kılınç, "Birisi geliyor, taksi soruyor o an da aracımız yok. ‘Durakta araç yok, beklersen yardımcı oluruz' diyoruz. Çekiyor gidiyor. Sonra geliyor, burada görevli arkadaşa silahla ateş ediyor." dedi.

Üç silah sesi duyduk ama polis 2 tane boş kovan buldu diyen Kılınç "Üzerine sıkıyor ama Allah'a şükürler olsun ki yaralı yok. Ama arkadaşımıza öldürmeye ateş ediyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...