Tgrt Haber

İstanbul'da taksici rezaleti: Araca binen kız çocuğuna dehşeti yaşattı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Ekim 2023 09:39 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 10:04
İstanbul'da taksici rezaleti: Araca binen kız çocuğuna dehşeti yaşattı

İstanbul'da okulundan evine gitmek için taksiye binen 13 yaşındaki kız çocuğu, dehşeti yaşadı. Taksicinin sözlü tacizine maruz kaldığını iddia eden kız çocuğu, durumu ailesine anlattı. Şikayet üzerine taksi şoförü tutuklandı.

Türkiye'de son dönemde oldukça artan taciz​ olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstanbulAtaşehir​'de 13 yaşındaki İ.Ö. okulda aldığı ek ders eğitimi sonrası evine gitmek için taksiye bindi.

TAKSİCİNİN SÖZLÜ TACİZİYLE DEHŞETE DÜŞTÜ

Kendisini 30 yaşında olmasına rağmen 24 yaşında olarak tanıtan taksi şoförü H.G. ise İ.Ö'ye özel hayatından bahsetti. İ.Ö. sürücünün sorusu üzerine 13 yaşında olduğunu söyledi. Bunun üzerine kız çocuğu, şoförün sözlü tacizi ile dehşete düştü.

EVE GELİNCE HER ŞEYİ AİLESİNE ANLATTI

Evine geldiğinde taksiden korkarak inen İ.Ö. durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine şüpheli H.G. emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli H.G. cinsel taciz suçundan hakkında yürütülen tahkikatın ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...