Tgrt Haber

İstanbul'da tilkiler şehir merkezine indi: Şaşkına dönen vatandaş öpücükle yanına çağırdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 11:17 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 11:20

İstanbul Eyüpsultan Alibeyköy’de ormanlık alanda yiyecek bulamayan tilkiler merkeze indi. Tilkileri göre vatandaş, köpek çağırır gibi öpücük attı.

Eyüpsultan Alibeyköy’de geçen gün yol kenarında birkaç tane tilki​ görüldü. Ormanda yiyecek bulmakta zorlandığı için şehir merkezine inen tilkiler, bir süre dolandıktan sonra yol kenarındaki çöplere dadandı. Bu sırada trafik ışıklarında duran Ali Koşar, aracını yol kenarına çekerek tilkileri görüntülemeye başladı. Şaşkına dönen sürücü, tilkileri köpek çağırır gibi öpücükle yanına çağırdı. Tilki kaçarken, güldüren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÖPÜCÜKLE ÇAĞIRDI

Olayı anlatan Ali Koşar, “Akşam iş çıkışında eve giderken Alibeyköy’den geçtim. Orada birkaç tane tilki gördüm. Biz arabayla trafik ışıklarında durduğumuzda hayvanlar yanımıza geldiler, çok açtılar. Ben elimi uzattığımda çok yaklaştılar. Tilkiyi kaçarken öpücükle çağırdım. Tabi ki bu durum biraz komik oldu. Aç olduklarını hissedince çok üzüldüm ve duygulandım. Sonrasında Alibeyköy merkeze giderek yiyecek alıp geri döndüm. Bu sefer tilkileri maalesef bulamadım” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...