Tgrt Haber

İstanbul'da tuzak cinayeti! Genç  kız, 57 yaşındaki erkek arkadaşını kimyasal sıvı ile öldürdü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
10 Ağustos 2023 09:24 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 11:33
İstanbul'da tuzak cinayeti! Genç  kız, 57 yaşındaki erkek arkadaşını kimyasal sıvı ile öldürdü

İstanbul'da yaşayan 57 yaşındaki Murat Arpapay, tuzağa düşürülerek öldürüldü. Korkunç cinayeti kafe sahibi planladı! Genç kız adamı, duygusal ilişki kurarak kandırdı ve tuzağa çekti. Çete de infaz etti. İşte detaylar...

İstanbul​, korkunç bir tuzak cinayetine sahne oldu. 19 yaşındaki M.P. isimli genç kız, iddiaya göre sevgili gibi davrandığı 57 yaşındaki Murat Arpapay'ı kiralık bir evin içindeki tuzağa çekti. Burada diğer çete üyeleri, önce bayıltıkları adamı, kimyasal sıvı ile öldürdü.

Korkunç cinayetBahçelievler​'de 26 Temmuz günü işlendi:

TUZAĞIN ARKASINDA "KAFE SAHİBİ" VAR!

Sabah’tan Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ve 1993 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yapan Murat Arpapay, Bahçelievler'de ailesine ait evde yine yurt dışındaki ailesinden her ay düzenli gelen parayla yaşamını sürdürüyordu. Arpapay, evinin yakınında E.B.'ye ait kafeye de sık sık gidip zaman geçiriyordu. Ancak E.B., Arpapay'ın maddi durumunun iyi olduğunu öğrenince kötülüğün tohumu atıldı!

Korkunç bir plan yapan E.B., bir süre önce tanıştığı 19 yaşındaki M.P. ve onun arkadaşı S.D.'yi Murat Arpapay ile tanıştırarak arkadaşlık kurmalarını sağladı. Bir süre sonra M.P., samimiyetini ilerlettiği Arpayay ile görünürde duygusal bir ilişki içine girdi.

Tuzak planı, 26 Temmuz günü final aşamasına geçti. M.P., Murat Arpapay'ı Şirinevler'deki günlük kiralanan bir daireye götürdü. İçeride E.B.'nin adamları S.D., D.S. ve F.E. beklemedeydi. Arpapay içeri girdiği anda 3'ü birden, saldırdıkları adamı darbetmeye başladı. Bu sırada içlerinden biri eter koklattığı adamı bayılttı. Bir diğeri ise ellerine plastik kelepçe taktı. Sonuncu kişi ise kol bölgesinden adama bir kimyasal sıvı enjekte etti.

İddiaya göre Arpayay, bu sırada hayatını kaybetti. Bunlar olurken E.B. ise anahtarını aldığı Arpapay'ın evine giderek, şahsın tüm parasını çaldı.

ÖLDÜRÜP BİNA BOŞLUĞUNA ATTILAR

Parayı ele geçiren çete, cesedi ise pencereden apartman boşluğuna atıp kaçarken, bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis Arpayay'ın cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede maktülün vücudunda kesici, delici ya da ateşli silah izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen ve incelemeye alınan cesedin, bileklerinde ve bazı yerlerinde 'ekimozlar' tespit edildi.

Olayın ardından operasyon başlatan polis, şüpheliler M.P., S.D., E.B., D.S. ve F. E. tek tek tespit etti. Gözaltına alınan M.P. ve S.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...