Tgrt Haber

İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli: Gemi trafiği çift yönde askıya alındı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
16 Ekim 2024 07:34 - Güncelleme : 16 Ekim 2024 12:01
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli: Gemi trafiği çift yönde askıya alındı

İstanbul'da elverişsiz hava şartları vapur seferlerine engel oldu. İstanbul Boğazı gemi trafiği, sis nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan yeni açıklamada "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine kuzey-güney yönlü olarak açıldı" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul​'da elverişsiz hava şartları nedeniyle bazı vapur​ seferleri iptal oldu.

Beykoz-Eminönü Boğaz Hattı, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Beykoz-Sarıyer ve Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu ring hattında seferler gerçekleştirilemedi.

GEMİ TRAFİĞİ ÇİFT YÖNLÜ AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığı duyurulmuştu. Bakanlık'tan yeni açıklama geldi.  Açıklamada "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine kuzey-güney yönlü olarak açıldı" ifadeleri kullanıldı.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin son raporuna göre, İstanbul'da özellikle öğleden sonra kuvvetli rüzgar​ bekleniyor. Rüzgar hızının saatte 60 kilometre bulacağı kaydedildi.

İstanbul'da vapur seferlerine iptal edildi - 1. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre16 Ekim 2024 07:38

Ya bugün İstanbul'da hareket etmek hiç keyifli değilmiş gibi duruyor sanki hepimizin sabahı biraz daha zor geçebilir

Sonraki Haber Yükleniyor...