Tgrt Haber

İstanbul'da yine yürekler ağza geldi! Çökme yaşanan bina boşaltıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Haziran 2024 12:02 - Güncelleme : 04 Haziran 2024 12:49

İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir binanın balkonunda gece saatlerinde kısmen çökme meydana geldi. Yüreklerin ağza geldiği olayın ardından bina tedbir amacı boşaltıldı.

İstanbulBahçelievler​'de bulunan 4 katlı binada yaşanan olayda; gece 03.00 sıralarında balkonda kısmen çökme meydana geldi. Büyük bir gürültüyle uyanan bina sakinleri hemen kendilerini dışarı attı.

BİNA TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

Durumun ekiplere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çevrede güvenlik çemberi oluşturulurken 11 daireli bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

İstanbul'da yine yürekler ağza geldi! Çökme yaşanan bina boşaltıldı - 1. Resim

"BİNA YIKILDI SANDIK"

Bina sakinlerinden Muhsin Çırak yaşadıkları korkuyu şu sözlerle özetledi: 

"Gece bir ses duyduk. Sanki bina yıkıldı sandık. Belediye ve polise haber verdik. İtfaiye polis geldi. Bizi binadan çıkardılar. Boşaltmamız isteniyor. Mağdur olduk"

İstanbul'da yine yürekler ağza geldi! Çökme yaşanan bina boşaltıldı - 2. Resim

"KARA KARA NE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

Bir başka apartman sakini Cüneyt Direk ise "Ben şehir dışından geliyordum gece hanım aradı. Balkonda çökme olduğunu söyledi. Polis ve itfaiye ekipleri gelip incelemelerde bulunmuşlar. Ben sabah erkenden buraya gelerek belediye ekipleri ile görüştüm. Binanın 10 gün içerisinde boşaltılmasını istediler. Kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...